Bine ați venit!
Prima pagină Formular pentru returnare produse

Formular pentru returnare produse

Politica si Conditii de returnare

Produsele care fac obiectul comenzilor online, pot fi returnate in termen de 30 zile de la data primirii acestora.

Daca s-a livrat alt produs decat cel comandat. 

Cheltuielile de returnare sunt suportate de furnizor. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, palet, etc.).

Daca produsul nu corespunde specificatiilor tehnice prezentate pe site

Daca produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul ventilation.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. Cheltuielile de returnare sunt suportate de furnizor.

Renuntare la cumparare

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, în termen de 30 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in ambalajul original , in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de instalare, sa aiba toate etichetele intacte. Ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, urme de instalare, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea sau nu a returului. In cazul acceptarii returului, valoarea restituita va fi redusa cu proportional cu prejudiciile aduse dupa cum urmeaza:

- ambalaj deteriorat: - 20%

- accesorii lipsa: - 30%

Se refuza returul pentru produsele receptionate care prezintă urme de instalare sau  zgarieturi, lovituri sau au ajuns intr-un grad de deteriorare de peste 50%.

Dupa evaluarea produselor returnate, contravaloarea produselor returnate, in functie de caz, va fi virata in contul bancar specificat, in termen de 14 zile.

Pentru inregistrarea unui retur este necesar sa completezi formularul alaturat
Campuri marcate cu * sunt obligatorii.
Cod de securitate